Ik zoek een huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan schrijft u zich eerst in als woningzoekende op www.wooniezie.nl. Wooniezie werkt samen met de volgende partners: Compaen, Goed wonen, Helpt Elkander, `thuis, Trudo, woCom, Wooninc, Volksbelang, Woonpartners en Savant Zorg. Zij stellen u als woningzoekende centraal en werken nauw samen om u op de juiste manier te begeleiden. Ook voor een koopwoning, een commerciële ruimte of garage bent u bij Wooniezie aan het juiste adres. Wooniezie biedt veel en uitgebreide informatie over de woningen, buurten en wijken. Ook plannen op het gebied van nieuwbouw of herstructurering worden via deze website bekendgemaakt. Klik op het logo hiernaast om direct naar de website van Wooniezie te gaan. Daar kunt u zich kosteloos inschrijven als woningzoekende.

  • Vrije sectorwoningen 10 februari 2017

    Een vrije sectorwoning is een woning met een huurprijs vanaf €710,58 per maand. Onze vrije sectorwoningen worden verhuurd door Rotsvast Helmond. Bekijk het aanbod op www.rotsvast.nl

  • Urgentie aanvragen 05 maart 2018

    Heeft u met spoed woonruimte nodig? Is er een noodsituatie ontstaan, waardoor u niet meer in uw woning kunt blijven wonen? Is het écht dringend en zijn er geen andere oplossingen? Dan bestaat er voorrang bij de toewijzing van een huurwoning. Om dit te krijgen moet u urgentie aanvragen.

    Lees meer

Uitgelicht